Stilouri si pixuri pentru scoala

Stilouri si pixuri pentru scoala


Care sunt beneficiile scrisului de mana cu stiloul, pentru elevi? Conform studiilor realizate de psihologi, scrisul de mana are beneficii importante, cu atat mai conturate in cazul unui elev sau al unui student. Dezvoltarea scrisului de mana implica rabdare, disciplina si exerseaza aceste calitati, dar si mecanisme mai fine din punct de vedere psihologic, cum ar fi personalizarea informatiei cu care un copil intra in contact si deci intelegerea mai profunda a acesteia dar si capacitatea de concentrare si de memorare.


Scrisul de mana cu stiloul


Si instrumentul de scris pe care-l alegi pentru tine sau pentru copilul tau este important. Pe langa eleganta unui stilou, a scrie de mana cu cerneala este un exercitiu bun pentru antrenarea scrisului de mana al copilului tau. Linia literei, trasata cu cerneala, necesita mai multa atentie si greselile pot fi usor corectate un corector.
In oferta ProfiArt ai la dispozitie mai multe tipuri de stilouri sau set stilou cu rezerva pentru elevi, de la producatori de top cum ar fi Faber Castell, Pilot sau Schneider. Un stilou scolar cum este cel de la Scribolino Faber Castell este un instrument de scris realizat special pentru copii, cu trasaturi speciale de design care simplifica folosirea – forma ergonomica si aderenta buna.