Spray-uri

Spray-uri


Intr-o continua reinventare, arta nu mai apartine doar metodelor traditionale. Artistii moderni realizeaza lucrari murale impresionante cu can-uri sau spray-uri graffiti in nuante intense. In oferta spray-uri ProfiArt gasesti si can-uri cu efecte speciale, cum ar fi gold fluorescent, marble effect, varnish gloss sau matt, primere (pentru polistiren, metal sau plastic), satinat, night glow sau cu efect de crapare.
Un exemplu de spray graffiti inovator este spray-ul acrilic Night Glow ce contine pigmenti luminiscenti care pastreaza lumina, efect luminiscent vizibil doar in intuneric total. Este recomandat sa se aplice in mai multe straturi, pentru a evidentia un grad cat mai mare de stralucire (acesta va fi obtinut dupa iluminare si se va diminua in timp).


Despre producatorul de spray-uri vopsea Montana


Cu radacini in cultura graffiti si urban art, Montana Cans este o marca ce intalneste pasiunea acestor tipuri de expresie creativa cu inaltele standarde si precizia germana. Produse de graffiti art care rezulta din combinatia street/stiinta, Montana Cans au devenit in scurt timp produse extrem de populare, prezente in 60 de tari din intreaga lume.


Cum folosesti spray-urile graffiti Montana?


Recomandate pentru lucrul pe spatiu extins si potrivite pentru arta urbana, spray-urile se agita bine apoi pulverizarea trebuie facuta de la 15 centimetri pana la 60 de centimetri.