Sigilii si ceara pentru caligrafie

Sigilii si ceara pentru caligrafie


Un sigiliu cu ceara complementeaza perfect orice proiect de caligrafie sau lettering. Amintind de arta veche a caligrafiei si de sigiliile de ceara care garantau autenticitatea documentelor scrise de mana, in prezent, poti folosi un sigiliu cu ceara pentru scrisori, pentru proiecte de styling, packaging sau brandind. De exemplu, daca ai o mica afacere de produse handmade, poti oferi o nota calda si personala fiecarei comenzi pe care o trimiti prin transmiterea unei scrisori de multumire scrisa de mana sau printata. Daca aplici si un sigiliu cu ceara, efectul elegant este garantat!


Mai poti folosi acest tip de sigiliu de ceara si pentru cadourile pe care le pregatesti de Craciun, alaturi de o funda decorativa, dar si pentru invitatii de nunta sau de botez.


Pentru a aplica un sigiliu cu ceara, ai nevoie de monede sigiliu decorative (cele de la Manuscript sunt in forma de note muzicale, potcoava, pasare, etc.) care se vor monta pe un maner de lemn. Apoi, e nevoie de ceara – aici ai la dispozitie batoane speciale, care, o data incalzite, vor lua rapid forma sigiliului ales. Aceste batoane de ceara pentru sigilii se pot folosi cu ajutorul pistolului electric pentru ceara.


Toarna ceara fierbinte pe suprafata pe care vrei sa aplici sigiliul decorativ, apoi apasa usor sigiliul (aici poti folosi si un maner, pentru un proces cat mai usor).