Rechizite scolare si accesorii

Rechizite scolare si accesorii


Atunci cand esti in cautarea celor mai bune rechizite scolare si accesorii, in categoria dedicata, de pe ProfiArt, ai la dispozitie caiete, blocuri de desen, stilouri si pixuri pentru scoala, cerneala si tusuri, penare, instrumente geometrie, dar si materiale pentru arta copii – acuarele, tempera, accesorii pictura, pasteluri si creta, creioane colorate, plastilina, carioci si markere.
Din lista de rechizite necesare pentru elevii din clasele primare, pentru inceperea unui nou an scolar, e necesar sa treci pe lista caiete de matematica, un stilou (aici poti sa iei si o rezerva, in caz ca stiloul se strica), cateva creioane grafit, radiere, ascutitoare, rigle, creioane colorate si carioci dar si un bloc de desen si un vocabular.
Daca pregatesti rechizitele pentru un elev de gimnaziu, poti trece pe lista un set de pixuri albastre, caiete studentesti (de romana si matematica), caiete mici de romana si matematica (in caz in care sunt de folos).


Creioane colorate pentru copii


In sectiunea de rechizite scolare si accesorii de pe ProfiArt, gasesti produse de la marci cunoscute pentru calitate – Davinci, Derwent, Faber Castell, Daco, Koh-I-Noor, LeFranc & Bourgeois, Meyco, Pilot sau Staedtler.
Cele mai populare seturi de creioane colorate pentru copii sunt cele care au un detaliu de design atractiv – de exemplu creioanele triunghiulare, setul penar echipat cu creioane colorate sau creioanele acuarela.