Mediumuri pictura

Mediumuri pictura


In general, vei controla foarte bine beneficiile unui medium pentru lucrarile tale de arta dupa mai multe experimente. Vorbim practic de o substanta care, o data adaugata in culorile cu care lucrezi, le va adauga trasaturi speciale – fie la nivelul efectelor (textura, efect mat sau glossy), fie va avea un impact bun asupra duratei de uscare a culorii (in cazul mediumurilor special realizate pentru culorile de ulei). In categoria de mediumuri pictura gasesti si produse inovatoare, cum sunt cele de le Pebeo – ulei siliconic, mortar acrilic cu nisip sau simplu, pouring medium gel structura sau sicativ.


In categoria de mediumuri pictura din magazinul ProfiArt, vei gasi mai multe tipuri de produse – fluid de mascare, lianti, medium bronz, mediumuri acuarele/ gouache, mediumuri pentru acrilic, pentru culori de ulei sau produse speciale pentru restaurare. Poti alege produsul dorit si in functie de efectele pe care acesta le ofera – exista variante de medium pentru aplicarea pe textil, cu efect de crapare, cu efect de fluidizare sau efect fosforescent dar si mediumuri cu efect lucios, mat, perlat, metalic, cu efect de structura sau textura.


Selectia producatorilor de mediumuri pictura este facuta strict in functie de calitatea produselor. Pe ProfiArt gasesti mediumuri pictura de la marci cunoscute la nivel mondial, cum ar fi Schmincke, Pebeo, Lefranc & Bourgeois sau Liquitex.