Markere si accesorii Copic

Markere Copic


Markerele Copic, cunoscute de artisti din intreaga lume pentru calitatea exceptionala, sunt produse de origine japoneza, disponibile in 358 culori (culori pe baza de alcool), fiind reincarcabile cu rezerve standard de culoare. Rezervele de culoare pot fi mixate pentru realizarea nuantelor dorite de artist, iar markerele goale (disponibile in oferta) sunt special realizate pentru acest scop.


Abundenta culorilor dar si modelele speciale si trasaturile specifice din design-ul unui marker Copic ofera posibilitati de expresie excelente, care sunt apreciate din ce in ce mai mult in ultimii ani, la nivel mondial. Unul din cele mai apreciate modele de markere Copic este modelul cu doua varfuri – fiecare capat al markerului are un varf, unul clasic de marker si altul care seamana cu cel al unei pensule.


Cu markerele Copic, expresivitatea lucrarii tale este garantata. Exista si seturi de markere Copic, cu 12, 36 sau 72 de culori dar iti poti cumpara si markere Copic la bucata si astfel iti realizezi propriul set Copic, in functie de culorile pe care le folosesti cel mai des.


In categoria de markere Copic ProfiArt gasesti seturi Copic, blendere Copic Ciao, multilinere, rezerve de cerneala Copic, varfuri de schimb Copic dar si seturi manga copic tonuri de piele (seturi cu o popularitate in crestere), marker copic sketch, set de aerografiere Copic si markere Copic wide.