Caiete, blocuri de desen

Caiete, blocuri desen


In categoria caiete si blocuri desen copii de pe ProfiArt ai la dispozitie mai multe tipuri de blocuri desen pentru elevi (incepatori) dar si caiete speciale care sunt necesare in primii ani de scoala.
De exemplu, un vocabular elevi, un caiet de muzica sau unul de biologie elevi sunt – pe ProfiArt – la preturi foarte bune. Un alt exemplu de caiet special pentru elevi este ierbarul scolar, pe care il gasesti disponibil in format A4 si coperti tari, prinse cu panglica.


Blocuri desen elevi


In categoria blocuri desen elevi de pe ProfiArt, gasesti blocuri desen simple, special concepute pentru elevi – deci incepatori. Hartia dintr-un asemenea bloc desen este ideala pentru o gama larga de tehnici – cum ar fi creion, acuarela, tus, grafit sau markere.
Cum alegi un bloc desen elevi? Atunci cand pregatesti lista de rechizite pentru copil, primul argument este de obicei bugetul. Daca esti in cautarea unor rechizite ieftine dar bune calitativ, pe ProfiArt.ro ai de unde sa alegi. Toate reperele pe care le avem in oferta de rechizite elevi sau bloc desen elevi sunt de la producatori de top la nivel international, cum ar fi Faber Castell, Koh-I-Noor, Pigna, Daco sau Ecada.
Pe langa blocuri desen, in categoria de caiete mai gasesti si coli de pluta, hartie glasata autocolanta, hartie colorata sau set de foi cauciucate cu glitter, care pot fi de folos pentru proiectele creative ale copilului tau.