Accesorii mozaic

Accesorii tehnica mozaicului


Desi tehnica mozaicului este destul de simplu de aplicat, calitatea detaliilor dar si design-ul sau modelul pe care ti-l alegi fac diferenta si pot transforma lucrarea intr-una impresionanta.
Ca si accesorii pentru tehnica mozaicului, in oferta ProfiArt ai de ales intre mai multe tipuri de clesti (pentru taiat mozaic), mai multe variante de adeziv si lac pentru mozaic si piatra (inclusiv adeziv flexibil pudra pentru mozaic) dar si plase cu hartie pentru schita si folie, mozaic gel medium, ceara pentru marmura sau kituri pentru adeziv mozaic.


Cum lucrezi cu tehnica mozaicului?


Bineinteles, ca in orice tehnica de realizare a unui obiect decorativ, totul incepe de la alegerea materialelor care trebuie sa fie cat mai calitative. Primul pas este alegerea tipului de mozaic, avand in vedere rezistenta fiecarui tip de material. Bineinteles, un mozaic marmura va avea o durata mare de viata si necesita un adeziv special pentru piatra. Astfel, te asiguri ca dupa ce ai aplicat mozaicul, acesta va fi foarte rezistent si durabil. Design-ul piesei tale decorative este si el important. Daca esti la inceput in tehnica mozaicului, poti realiza mai intai obiecte simple, cu un design curat si cat mai usor de facut si apoi poti trece la modele mai sofisticate, pe masura ce controlezi mai bine tehnica.