Accesorii Copic

Accesorii Copic


Data fiind gradul mare de inovatie adus de Copic pe piata instrumentelor de desenat (arta grafica, arhitectura), atunci cand folosesti produse Copic, e uneori necesar sa ai la indemana si o serie de accesorii.


In categoria de accesorii Copic ProfiArt gasesti unul din cele mai apreciate produse Copic – setul ABS – 1N de aerografiere. Acesta foloseste markerele copic ca si rezerva de vopsea si contine un adaptor, un furtun Air Grip, un suport pentru markere si o butelie AirCan (are un flux de aer ce va fi mentinut timp de 45 de minute). Efectele de aerografiere Copic sunt spectaculoase si pot fi integrate in lucrari de ilustratie sau proiecte handmade. Butelia de aer poate fi achizitionata ca si accesoriu al aerografului, atunci cand se goleste.


Tot aici gasesti si vopsea alba, groasa (care poate fi, daca este cazul, subtiata), recomandata pentru adaugarea umbrelor sau a stralucirii de lumina pe o lucrare, daca este cazul. Daca aceasta vopsea este subtiata cu apa, vei putea realiza efecte de fum sau vei putea desena nori pe lucrarea ta.


Mai ai la dispozitie in categoria accesorii Copic ProfiArt un drawing Pen (de unica folosinta), penseta pentru extragerea varfurilor si varfuri de schimb pentru markere, toate la calitatea deja cunoscuta a japonezilor de la Copic.